Don't miss

Gending Pahargyan Pengatin Versi Media Fire


Kagem para pengunjung setia blog kawulo ... meniko wonten link download lagu-lagu mp3 untuk iringan pahargyan temanten.
Sebenarnya sudah kawulo unggah, tapi koq rumit untuk di unduh .... katanya dari pengunjung kami.
Monggo dumateng pengujung sedanten ingkang kepareng unduh kulo aturi nguduh, langkung sae malih kerso maringi komentar !? lak nggih ngoten to sederek sedanten ....
Tuku kupat neng Jepara, mbok menawi kawulo lepat, kawulo nyuwun pangapura ...

Lancaran Kebogiro Pl.Br
Lancaran Udan mas Pl.Br
Ketawang Subakastawa Pl.6
Ayak-ayakan Slendro.9
Kodok ngorek kesambet Ketawang laras moyo Pl.Br
Ketawang santi mulya Pl.6
Lancaran Monggang/Kebogiro Pl.Br
Ketawang Ibu pertiwi Pl.6
Ladrang Wilujeng Pl.Br
Ketawang Langengito srinarendro Pl.Br
**************************
 ==> DONASI KLIK <==
**************************
satu klik saja sangatlah berharga bagi saya
demi untuk kemajuan blog
mahendra irama
matur nuwun  
**************************

Gending Bayumasan


 
Kanggo para penelusur lagu daerah, menika wonten mp3 banyumasan, monggo kulo aturi donlut ( katrok men neh ...)
sakjanipun nggih mboten kathah alias akeh !? ketimbang mboten mosting, lak nggih ngoten to kisanak ? sumonggo kulo aturi prayogi , nuwun .

Gending Banyumasan - Eling-eling Banyumasan.mp3
Gending Banyumasan - Gunungsari Kalibagoran.mp3
Gending Banyumasan - Logondhang Banyumasan.mp3
Gending Banyumasan - Mbang Lepang.mp3
Gending Banyumasan - Randha Nunut.mp3
Gending Banyumasan - Ricik-ricik Banyumasan.mp3
Gending Banyumasan - Warudoyong.mp3