Style keyboard Yamaha

Umpama konco-konco kabeh sing pengin donlut style yamaha, iki tak wenehi style kanggo langgam pelog slendro, keroncong, dangdut jowo lan keroncong. yo mbok menowo yen enek, dasare wis pirang-pirang sasi ora gawe postingan. ora enek elek'e to kang ????
Matur nuwun .....
1. Caping gunung slendro
2. Cong Dhut
3. Cong Dhut 2
4. Dangdut Seger
5. Jawa Tulen
6. Jenggleng Slendro
7. Keroncong Asli
8. Keroncong Langgam
9. keroncong langgam 2
10. Koplo Style
11. Langgam Pelog 6
12. Langgam Slendro
13. Langgam Pelog plus Kendang
14. sinom slendro
15. Slendro


Link Baru   >>> Unduh <<<
karena link di atas tanpa sengaja kehapus dari account mediafire saya ....

**************************
 ==> DONASI KLIK <==
**************************
satu klik saja sangatlah berharga bagi saya
demi untuk kemajuan blog
mahendra irama
matur nuwun  
**************************

35 comments:

Dwi Pct said...

Matur Nuwun kangmas,,,, dwi mojokerto, salam kenal

Dwi Pct said...

koq mboten saget di download mas?

CahnDeso said...

saget mawon to mas, acount mediafire kulo aktif koq ....

payib said...

Nderek tepang mas...nyobi styleipun nggih..
Menawi kagungan koleksi style lagu2 Didi Kempot kulo nyuwun mas..

Aris Santosa
arisdgc@yahoo.co.id

CahnDeso said...

nggih maz, monggo ... mlebet mawon ten yahoo kulo mas, lagunipun nopo mawon, mangke kulo upload aken, nuwun sampun nglonggaraken wekdal wonten blog kulo ... Mahendrairama@yahoo.com

Anonymous said...

matur nuwon sanget sak derengipun. kulo bade nyuwon style njenengan. matur nuwon sanget nggih... niki kulo sanes player cumak damel hiburan ten ngriyo piyambak. ngapunten nggih... matur nuwon..

CahnDeso said...

Ngggihhhhhhhhhhhh mas....

Anonymous said...

Assalamu'alaikum wr. wb.

Suwun nggih mas style-ipun...
Kulo bikak nggen keyboard kok boten saget nggih??? file:".sty" boten muncul??
maklum niki nembe ajaran...

Wassalam

Maryadi

CahnDeso said...

nggih mz, kawulo nggih ajaran koq mz, mboten saged punopo2, nuwun kerso pinarak ...

Anonymous said...

matur nuwun dab

MARSUDI MINCHOK said...

MAS NYUWUN NGAPUNTEN, STYLE LIPUN MBOTEN SAGET DI PUTER WONTEN YAMAHA, STYLE DADOS FAIL PDF, PRIPUN MAS...............

payib said...

Sugeng enjang mas..mugi tansah sae kabaripun lan kaparingan sehat...
Menawi wonten malih koleksi style panjenengan dipun upload nggih..ingkang Campursari mas kados to : Lumiting Asmoro, Banyukali, Nyidam sari, Enggal Bali, Pacobaning Urip, Jaket Iki utawi sanesipun (Didi Kempot/Cak Diqin)..

Matur nuwun,

Aris
(arisdgc@yahoo.co.id)

Anonymous said...

Matur tengkyu Maz,,,menawi wonten dipun apload songstyle kados to : Lumiting Asmoro, Banyukali, Nyidam sari utawi sanesipun,,,nuwun

Salam kenal Toi
(toieka@yahoo.co.id)

kurnia s said...

matur nuwun mas........

salam kenal dr keydiz pemula magelang

payib said...

Sugeng siang mas...
Kulo sampun email nanging koq dereng dipun bales nggih..?
Kulo pengajeng ajeng lhoo..

Payib/Aris

CahnDeso said...

Kagem mz Payib kalian Mz Toi @ Nuwun pangapunten gih, sampun kerso pinarak wonten blog kawulo, amargi kawulo tasih ngurusi job ingkang pating klethir ..:) :) :) ... mangke pasti kawulo upload sedanten ..nuwun nuwun nuwuuun ...

CahnDeso said...

Kagem Pk Maryadi @ Sty file kagem yamaha, kawulo damel ngagem yamaha psr1500 pak, yn masalah terbaca maupun tidak terbaca kawulo mboten mangertos, matur nuwun pak Maryadi ... sukses selalu ...

payib said...

Sugeng siang mas...inggih menawi tasih repot kathah job kulo nenggo mawon monggo bade kapan upload koleksi style2 yamaha ingkang sanesipun...
Tansah kulo antu2 mas...
"Iwak Peyek Sego Jagung", "JAMBU (Janji Busuk", "Enggal Bali", "Tak Tunggu Balimu", "Njaluk Pegat", "Ojo Njaluk Pegat" utawi style2 koplo sanes ingkang full jem2an nggih...

Mtr nuwun

Anonymous said...

nyuwun ijin kaliyan nyobi donlot style ipun kang, matur suwun sanget...

Anonymous said...

Nuwun sewu, badhe nyobi download..matur nuwun

gie-com said...

matur nuwun mawon

CahnDeso said...

buat teman blogger semua, maaf secara tidak sengaja saya menghapus Folder di mediafire saya, untuk sementara style2 di atas tidak bisa di buka, nanti akan saya perbaiki lagi, matur nuwun ....

dhe tunggul said...

melu ngunduh pak dhe

Anonymous said...

ngaturaken petepangan ...matur suwun sedoyonipun

soto ayu said...

wah wes 1th punjol ra amor,,
pye kabare mas brow????

agung ganteng said...

suwon mas aku ko lampung .

Pudjasumedi said...

Nderek tepang pak Teguh, nami kulo Pujo Sumedi saking Cilacap. Sapuniko nyambut damel wonten Raja Ampat, Papua Barat. Jaman alit semanten kulo nate mireng lagu ingkang syair-ipun mekaten " mancing pinggir kali kene...kebeneran..cedhak cah ayu ngumbahi..dst". Menawi pak Teguh pirso, lagu meniko judulipun nopo nggih? Nopo sakniki taksih wonten kaset/CD/MP3-ipun? Maturnuwun sakderengipun...

Pudjasumedi said...

Nderek tepang pak Teguh, nami kulo Pujo Sumedi saking Cilacap. Sapuniko nyambut damel wonten Raja Ampat, Papua Barat. Jaman alit semanten kulo nate mireng lagu ingkang syair-ipun mekaten " mancing pinggir kali kene...kebeneran..cedhak cah ayu ngumbahi..dst". Menawi pak Teguh pirso, lagu meniko judulipun nopo nggih? Nopo sakniki taksih wonten kaset/CD/MP3-ipun? Maturnuwun sakderengipun...

CahnDeso said...

Nggih leres pak , menika judulipun ' MANCING ING PINGGIR KALI ' kadosipun sampun mboten wonten pak, cobi yn pas longgar kulo padosane wonten lapak kaset2 bekas Ja-Dul kota Solo, nuwun pak sampun kerso pinarak ....

Anonymous said...

kok murah banget upload style,pdhl style tu karya seni yg mahal harganya,ya pantas kl gk bs di donlod xixixixixix

CahnDeso said...

Anonim # kita hanya share file brow ! link masih aktif ... ! pake telkom speedy dong biar ngebut download , jangan koneksi GPRS klo mo download ! maaf komentar di blog aku gak pake moderasi ! matur nuwun ....

deden said...

mampir gan... yang mau style ada yang gratis.. buanyaaaaaaaaaaaaaakkk
http://leuwibatu.blogspot.com/

CahnDeso said...

sip MAS DEDEN ....

moelyuono said...

kang milik ku psr E433 kok orea iso moco piye carane suwon,,,,,,,,,,,

moelyuono said...

kang milik ku psr E433 kok orea iso moco piye carane suwon,,,,,,,,,,,

Post a Comment

KRITIK DAN SARAN ANDA