Don't miss

Style keyboard Yamaha


By on 11/22/2010


Umpama konco-konco kabeh sing pengin donlut style yamaha, iki tak wenehi style kanggo langgam pelog slendro, keroncong, dangdut jowo lan keroncong. yo mbok menowo yen enek, dasare wis pirang-pirang sasi ora gawe postingan. ora enek elek'e to kang ????
Matur nuwun .....
1. Caping gunung slendro
2. Cong Dhut
3. Cong Dhut 2
4. Dangdut Seger
5. Jawa Tulen
6. Jenggleng Slendro
7. Keroncong Asli
8. Keroncong Langgam
9. keroncong langgam 2
10. Koplo Style
11. Langgam Pelog 6
12. Langgam Slendro
13. Langgam Pelog plus Kendang
14. sinom slendro
15. Slendro


Link Baru   >>> Unduh <<<
karena link di atas tanpa sengaja kehapus dari account mediafire saya ....

About Teguh Poer

" BENAR KATA ORANG BIJAK !!! ORANG SEDIH DAN BAHAGIA ITU BERJALAN BERIRINGAN. NASIB BAIK BURUK SESEORANG SEPERTINYA MENJADI SURATAN YANG HARUS KITA JALANI DALAM HIDUP INI, KITA HANYA BISA BERUSAHA, KALAU NASIB BERKATA LAIN ".

35 komentar:

  1. Matur Nuwun kangmas,,,, dwi mojokerto, salam kenal

    ReplyDelete
  2. koq mboten saget di download mas?

    ReplyDelete
  3. saget mawon to mas, acount mediafire kulo aktif koq ....

    ReplyDelete
  4. Nderek tepang mas...nyobi styleipun nggih..
    Menawi kagungan koleksi style lagu2 Didi Kempot kulo nyuwun mas..

    Aris Santosa
    arisdgc@yahoo.co.id

    ReplyDelete
  5. nggih maz, monggo ... mlebet mawon ten yahoo kulo mas, lagunipun nopo mawon, mangke kulo upload aken, nuwun sampun nglonggaraken wekdal wonten blog kulo ... Mahendrairama@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. matur nuwon sanget sak derengipun. kulo bade nyuwon style njenengan. matur nuwon sanget nggih... niki kulo sanes player cumak damel hiburan ten ngriyo piyambak. ngapunten nggih... matur nuwon..

    ReplyDelete
  7. Ngggihhhhhhhhhhhh mas....

    ReplyDelete
  8. Assalamu'alaikum wr. wb.

    Suwun nggih mas style-ipun...
    Kulo bikak nggen keyboard kok boten saget nggih??? file:".sty" boten muncul??
    maklum niki nembe ajaran...

    Wassalam

    Maryadi

    ReplyDelete
  9. nggih mz, kawulo nggih ajaran koq mz, mboten saged punopo2, nuwun kerso pinarak ...

    ReplyDelete
  10. matur nuwun dab

    ReplyDelete
  11. MARSUDI MINCHOK17 February 2012 22:13

    MAS NYUWUN NGAPUNTEN, STYLE LIPUN MBOTEN SAGET DI PUTER WONTEN YAMAHA, STYLE DADOS FAIL PDF, PRIPUN MAS...............

    ReplyDelete
  12. Sugeng enjang mas..mugi tansah sae kabaripun lan kaparingan sehat...
    Menawi wonten malih koleksi style panjenengan dipun upload nggih..ingkang Campursari mas kados to : Lumiting Asmoro, Banyukali, Nyidam sari, Enggal Bali, Pacobaning Urip, Jaket Iki utawi sanesipun (Didi Kempot/Cak Diqin)..

    Matur nuwun,

    Aris
    (arisdgc@yahoo.co.id)

    ReplyDelete
  13. Matur tengkyu Maz,,,menawi wonten dipun apload songstyle kados to : Lumiting Asmoro, Banyukali, Nyidam sari utawi sanesipun,,,nuwun

    Salam kenal Toi
    (toieka@yahoo.co.id)

    ReplyDelete
  14. matur nuwun mas........

    salam kenal dr keydiz pemula magelang

    ReplyDelete
  15. Sugeng siang mas...
    Kulo sampun email nanging koq dereng dipun bales nggih..?
    Kulo pengajeng ajeng lhoo..

    Payib/Aris

    ReplyDelete
  16. Kagem mz Payib kalian Mz Toi @ Nuwun pangapunten gih, sampun kerso pinarak wonten blog kawulo, amargi kawulo tasih ngurusi job ingkang pating klethir ..:) :) :) ... mangke pasti kawulo upload sedanten ..nuwun nuwun nuwuuun ...

    ReplyDelete
  17. Kagem Pk Maryadi @ Sty file kagem yamaha, kawulo damel ngagem yamaha psr1500 pak, yn masalah terbaca maupun tidak terbaca kawulo mboten mangertos, matur nuwun pak Maryadi ... sukses selalu ...

    ReplyDelete
  18. Sugeng siang mas...inggih menawi tasih repot kathah job kulo nenggo mawon monggo bade kapan upload koleksi style2 yamaha ingkang sanesipun...
    Tansah kulo antu2 mas...
    "Iwak Peyek Sego Jagung", "JAMBU (Janji Busuk", "Enggal Bali", "Tak Tunggu Balimu", "Njaluk Pegat", "Ojo Njaluk Pegat" utawi style2 koplo sanes ingkang full jem2an nggih...

    Mtr nuwun

    ReplyDelete
  19. nyuwun ijin kaliyan nyobi donlot style ipun kang, matur suwun sanget...

    ReplyDelete
  20. Nuwun sewu, badhe nyobi download..matur nuwun

    ReplyDelete
  21. buat teman blogger semua, maaf secara tidak sengaja saya menghapus Folder di mediafire saya, untuk sementara style2 di atas tidak bisa di buka, nanti akan saya perbaiki lagi, matur nuwun ....

    ReplyDelete
  22. ngaturaken petepangan ...matur suwun sedoyonipun

    ReplyDelete
  23. wah wes 1th punjol ra amor,,
    pye kabare mas brow????

    ReplyDelete
  24. Nderek tepang pak Teguh, nami kulo Pujo Sumedi saking Cilacap. Sapuniko nyambut damel wonten Raja Ampat, Papua Barat. Jaman alit semanten kulo nate mireng lagu ingkang syair-ipun mekaten " mancing pinggir kali kene...kebeneran..cedhak cah ayu ngumbahi..dst". Menawi pak Teguh pirso, lagu meniko judulipun nopo nggih? Nopo sakniki taksih wonten kaset/CD/MP3-ipun? Maturnuwun sakderengipun...

    ReplyDelete
  25. Nderek tepang pak Teguh, nami kulo Pujo Sumedi saking Cilacap. Sapuniko nyambut damel wonten Raja Ampat, Papua Barat. Jaman alit semanten kulo nate mireng lagu ingkang syair-ipun mekaten " mancing pinggir kali kene...kebeneran..cedhak cah ayu ngumbahi..dst". Menawi pak Teguh pirso, lagu meniko judulipun nopo nggih? Nopo sakniki taksih wonten kaset/CD/MP3-ipun? Maturnuwun sakderengipun...

    ReplyDelete
  26. Nggih leres pak , menika judulipun ' MANCING ING PINGGIR KALI ' kadosipun sampun mboten wonten pak, cobi yn pas longgar kulo padosane wonten lapak kaset2 bekas Ja-Dul kota Solo, nuwun pak sampun kerso pinarak ....

    ReplyDelete
  27. kok murah banget upload style,pdhl style tu karya seni yg mahal harganya,ya pantas kl gk bs di donlod xixixixixix

    ReplyDelete
  28. Anonim # kita hanya share file brow ! link masih aktif ... ! pake telkom speedy dong biar ngebut download , jangan koneksi GPRS klo mo download ! maaf komentar di blog aku gak pake moderasi ! matur nuwun ....

    ReplyDelete
  29. mampir gan... yang mau style ada yang gratis.. buanyaaaaaaaaaaaaaakkk
    http://leuwibatu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. kang milik ku psr E433 kok orea iso moco piye carane suwon,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  31. kang milik ku psr E433 kok orea iso moco piye carane suwon,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete