Matur sembah nuwun dumateng rencang-rencang sedoyo ingkang sampun pitados dumateng kawulo, saking panjengan sedoyo kawulo saget nderek ajar-ajar ndamel blog. Matur nuwun

Terima kasih kepada teman-teman semua, berkat anda semua saya bisa ikut-ikutan nge'blog. terima kasih.

32 komentar:

  1. http://campursarimusik.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. carane download piye mas?

    ReplyDelete
  3. http://denpirdi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sampun kulo pasang link gadahe panjenengan dhateng http://ceritadaripulau.blogspot.com
    matur sembah nuwun...

    ReplyDelete
  5. nggih mas handoko .... nuwun

    ReplyDelete
  6. pripun carane download kangmas??

    ReplyDelete
  7. Matur nuwun sanged, sampun kulo pasang dhateng
    http://arifin4you.webnode.com/

    ReplyDelete
  8. Mas Dwi PCT : ngagem IDM maz .... masalahipun cuman kulo pendet lik previewnipun, nuwun ngapunten ....
    Mas Arifin : embed gambar blog njenengan koq mboten wonten ? he.he.he...

    ReplyDelete
  9. damel preview ngeten niki pripun mas......mbok kulo di ajari.

    ReplyDelete
  10. damel preview pripun to boz ?

    ReplyDelete
  11. Matur Nuwun kang mas, sae sanget gegayuhan panjenengan, mugi tansah lestantun budaya adi luhung Jawi menika.
    http://hitech-net.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. kok midi,mboten saget dipon download mas.

    ReplyDelete
  13. mas ngaturaken gunge panuwun. midi nipun sampun kulo download. kanthi pepuji mugi panjenengan pikantuk sih kautaman saking gusti ingkang moho agung. nderek tepang kalih kulo tiang cilacap

    ReplyDelete
  14. nyuwun ijin ngunduh njih mas...

    ReplyDelete
  15. mas reques gending2 engkang mboten mawi kendang..

    ReplyDelete
  16. apik tenan..

    ReplyDelete
  17. matur nuwun..

    ReplyDelete
  18. Sae pak...lhaahh menika ingkang kulo padosi...hehe

    ReplyDelete
  19. TERIMAKASIH MAS ATAS STYLENYA SAYA UDAH SEDOT UDAH SAYA MAINKAN N HASILNYA MAKJOSS........

    ReplyDelete
  20. http://situs-bihbul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Jangkep sanget lagu lan gendhing ing blog panjenengan.kula remen sanget lho..ooo inggih..Link panjenengan sampun kula pasang wonten ing blog kula, sumangga panjenengan priksani, matur sembah nuwun..

    ReplyDelete
  22. Nderek midanget pak Teguh ............

    ReplyDelete
  23. matur sembah nuwun style mas....

    ReplyDelete
  24. nderek tepang mas...kulo nembe ajar keyboard..psr s650...bade pados style2 kok angel sanget...nopo saged mbiyantu mas...nuwun mas.santo jogja

    ReplyDelete
  25. http://yezkyshop.blogspot.com/
    kami menyediakan berbagai barang elektronik sesuai kebutuhan anda,yang pasti dengan harga yang sangat terjangkau.
    Kami menjual berbagai jenis barang elektronik seperti: LAPTOP,HP, dan MODEM ,dll.dari berbagai merk terkenal didunia dengan harga khusus .

    ReplyDelete
  26. daniel lina mengatakan...

    http://yezkyshop.blogspot.com/
    kami menyediakan berbagai barang elektronik sesuai kebutuhan anda,yang pasti dengan harga yang sangat terjangkau.
    Kami menjual berbagai jenis barang elektronik seperti: LAPTOP,HP, dan MODEM ,dll.dari berbagai merk terkenal didunia dengan harga khusus .

    ReplyDelete

  27. http://jongjava-midi.webs.com/

    Memayu hayuning bawono, nguri uri kabudayan jowo ,amrih langgeng ing nuswantoro muginipun tanah jawi kususipun ,sampe akhir donyo.

    ReplyDelete