Link

Matur sembah nuwun dumateng rencang-rencang sedoyo ingkang sampun pitados dumateng kawulo, saking panjengan sedoyo kawulo saget nderek ajar-ajar ndamel blog. Matur nuwun

Terima kasih kepada teman-teman semua, berkat anda semua saya bisa ikut-ikutan nge'blog. terima kasih.

32 comments:

Anonymous said...

http://campursarimusik.blogspot.com

Anonymous said...

carane download piye mas?

Pirdi said...

http://denpirdi.blogspot.com

handoko said...

Sampun kulo pasang link gadahe panjenengan dhateng http://ceritadaripulau.blogspot.com
matur sembah nuwun...

CahnDeso said...

nggih mas handoko .... nuwun

Dwi Pct said...

pripun carane download kangmas??

Arifin said...

Matur nuwun sanged, sampun kulo pasang dhateng
http://arifin4you.webnode.com/

CahnDeso said...

Mas Dwi PCT : ngagem IDM maz .... masalahipun cuman kulo pendet lik previewnipun, nuwun ngapunten ....
Mas Arifin : embed gambar blog njenengan koq mboten wonten ? he.he.he...

liputanumum larasati said...

damel preview ngeten niki pripun mas......mbok kulo di ajari.

CahnDeso said...

damel preview pripun to boz ?

SURANTO said...

BLOG-E APIK NEMEN THO ...

hitech-net said...

Matur Nuwun kang mas, sae sanget gegayuhan panjenengan, mugi tansah lestantun budaya adi luhung Jawi menika.
http://hitech-net.blogspot.com

sugi said...

kok midi,mboten saget dipon download mas.

Mordeg Cah Janggrang said...

asenomusik.blogspot.com

Sentot Sayuti said...

mas ngaturaken gunge panuwun. midi nipun sampun kulo download. kanthi pepuji mugi panjenengan pikantuk sih kautaman saking gusti ingkang moho agung. nderek tepang kalih kulo tiang cilacap

oviq azzain said...

nyuwun ijin ngunduh njih mas...

sadam alfandy said...

mas reques gending2 engkang mboten mawi kendang..

Anonymous said...

apik tenan..

Anonymous said...

matur nuwun..

Phie said...

Sae pak...lhaahh menika ingkang kulo padosi...hehe

adi saputra said...

TERIMAKASIH MAS ATAS STYLENYA SAYA UDAH SEDOT UDAH SAYA MAINKAN N HASILNYA MAKJOSS........

adi saputra said...

http://situs-bihbul.blogspot.com/

Rejeki Angka said...

Jangkep sanget lagu lan gendhing ing blog panjenengan.kula remen sanget lho..ooo inggih..Link panjenengan sampun kula pasang wonten ing blog kula, sumangga panjenengan priksani, matur sembah nuwun..

lodang electro said...

trims pak teguh

Edy Sarwanto said...

Nderek midanget pak Teguh ............

Anonymous said...

matur sembah nuwun style mas....

Muhamad Susanto said...

nderek tepang mas...kulo nembe ajar keyboard..psr s650...bade pados style2 kok angel sanget...nopo saged mbiyantu mas...nuwun mas.santo jogja

bunari,se Madura said...

lagunya weanak tenan

bunari,se Madura said...

lagu pengantar tidur nyenyak

daniel lina said...

http://yezkyshop.blogspot.com/
kami menyediakan berbagai barang elektronik sesuai kebutuhan anda,yang pasti dengan harga yang sangat terjangkau.
Kami menjual berbagai jenis barang elektronik seperti: LAPTOP,HP, dan MODEM ,dll.dari berbagai merk terkenal didunia dengan harga khusus .

daniel lina said...

daniel lina mengatakan...

http://yezkyshop.blogspot.com/
kami menyediakan berbagai barang elektronik sesuai kebutuhan anda,yang pasti dengan harga yang sangat terjangkau.
Kami menjual berbagai jenis barang elektronik seperti: LAPTOP,HP, dan MODEM ,dll.dari berbagai merk terkenal didunia dengan harga khusus .

Anonymous said...


http://jongjava-midi.webs.com/

Memayu hayuning bawono, nguri uri kabudayan jowo ,amrih langgeng ing nuswantoro muginipun tanah jawi kususipun ,sampe akhir donyo.

Post a Comment

KRITIK DAN SARAN ANDA