27 komentar:

  1. WAH AKU SENENG BANGET ISO DOWNLOAD GENDING UTOMONE GENDING JOWO, MATUR NUWUN

    ReplyDelete
  2. MATUR NUWUN MAS, NGURI-NGURI KABUDAYAN JAWI ...

    ReplyDelete
  3. kagem MAHENDRA,.,.,.,.,
    manteb tenan.,.,
    MATURNUWUN.,,.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mas Mahendra, saya numpang download.
    Matur nuwun sanget.



    Tony

    ReplyDelete
  5. Derek ngregengaken gending jawi, mugi mudo taruno kerso angleruri budoyo ingkang ageng puniko.

    ReplyDelete
  6. Maturnuwun Mas..ijin download...kula wonten gending2 dolanan ki hadi sukatno saking tanggi 4sh*r*d

    ReplyDelete
  7. Monggo Mas Hadi, kulo aturi prayogi anggenipun unduh gending2ipun ..:) :) :)

    ReplyDelete
  8. mas mahendra pancen kreatif. tambah terus mas koleksinya. upami wayang kulit wonten mas?

    ReplyDelete
  9. SALAM KENAL MAS,SAKING TRENGGALEK,NIKI LINK KULO
    www.semar.co.nr

    ReplyDelete
  10. MATUR NUWUN, KULO SAMPUN DOWNLOAD KATHAH SAKING BLOG MENIKO, SEPINDAH MALEH MATUR NUWUN SANGET.

    ReplyDelete
  11. semoga masuk surga njenengan mas... karena sudah membuat senang hati banyak orang... maturnuwun.

    ReplyDelete
  12. 4shared angellllllll

    ReplyDelete
  13. mantab pokok'e ajib-ajib gendinge matur sembah nuwun
    nyuwun ijin dounlut njeh

    ReplyDelete
  14. Matur Nuwun... nunutan Unduhannya Nggih Mas

    ReplyDelete
  15. maturnuwun,kulo sampun ngunduh ldr Bodronoyo,kulo niki wong Sitiung II,Blok E lho mas...

    ReplyDelete
  16. dos pundi tho mas caranipun? kulo ko' mboten saget tho

    ReplyDelete
  17. matur nuwun mas, nyamleng sanget.

    ReplyDelete
  18. Bisa semua pak , kalau mau unduh LogIn pake akun Fb atau buat akun untuk 4shared ..Nuwun ...

    ReplyDelete
  19. suwun pak...kulo seneng gending-gendinge tombo sayah...kualitase geh sae...top pokoke

    ReplyDelete
  20. Dawah sami sami pak Rohmat ....

    ReplyDelete
  21. pas banget pak..saget pangroso....batin gendhing ipun.matur nuwun sanget..

    ReplyDelete
  22. Mature nuwu boz...

    ReplyDelete