Download gending Klenengan nyamleng



###########################

Setunggal klik mawon
dadosaken raos bingah aggen kawulo
angleluri budoyo jawi
matur nuwun

###########################

27 comments:

sulaiman said...

WAH AKU SENENG BANGET ISO DOWNLOAD GENDING UTOMONE GENDING JOWO, MATUR NUWUN

darpo said...

MATUR NUWUN MAS, NGURI-NGURI KABUDAYAN JAWI ...

AGUNG said...

kagem MAHENDRA,.,.,.,.,
manteb tenan.,.,
MATURNUWUN.,,.

Tony said...

Terima kasih Mas Mahendra, saya numpang download.
Matur nuwun sanget.



Tony

eyhang kakung said...

Derek ngregengaken gending jawi, mugi mudo taruno kerso angleruri budoyo ingkang ageng puniko.

Anonymous said...

Maturnuwun Mas..ijin download...kula wonten gending2 dolanan ki hadi sukatno saking tanggi 4sh*r*d

CahnDeso said...

Monggo Mas Hadi, kulo aturi prayogi anggenipun unduh gending2ipun ..:) :) :)

yan said...

mas mahendra pancen kreatif. tambah terus mas koleksinya. upami wayang kulit wonten mas?

Wan abu said...

SALAM KENAL MAS,SAKING TRENGGALEK,NIKI LINK KULO
www.semar.co.nr

DAKWAH ISLAMIYAH said...

MATUR NUWUN, KULO SAMPUN DOWNLOAD KATHAH SAKING BLOG MENIKO, SEPINDAH MALEH MATUR NUWUN SANGET.

kenperkusi said...

semoga masuk surga njenengan mas... karena sudah membuat senang hati banyak orang... maturnuwun.

Anonymous said...

4shared angellllllll

yuli yanto said...

mantab pokok'e ajib-ajib gendinge matur sembah nuwun
nyuwun ijin dounlut njeh

CahnDeso said...

monggo

apaadanya said...

matur nuwun

Wong Mbiru Singosari Malang said...

Matur Nuwun... nunutan Unduhannya Nggih Mas

CahnDeso said...

nggih pak ....

bukit-sari said...

maturnuwun,kulo sampun ngunduh ldr Bodronoyo,kulo niki wong Sitiung II,Blok E lho mas...

Duweh Makseh said...

Ra kenek didownload.....

Anonymous said...

dos pundi tho mas caranipun? kulo ko' mboten saget tho

Anonymous said...

matur nuwun mas, nyamleng sanget.

CahnDeso said...

Bisa semua pak , kalau mau unduh LogIn pake akun Fb atau buat akun untuk 4shared ..Nuwun ...

rohmat johari said...

suwun pak...kulo seneng gending-gendinge tombo sayah...kualitase geh sae...top pokoke

CahnDeso said...

Dawah sami sami pak Rohmat ....

Anonymous said...

pas banget pak..saget pangroso....batin gendhing ipun.matur nuwun sanget..

Anonymous said...

Mature nuwu boz...

Teguh 1978 said...

sumonggo ....

Post a Comment

KRITIK DAN SARAN ANDA